skip to Main Content

Karina von d’Ahé: “Jeg plejer at sige til min søn, at man hellere må være lidt småskør end røvsyg”

I øjeblikket kan du følge søde Karina i ‘Forsidefruerne’ på TV3, derfor får du lige, dette lille interview med hende, som jeg bragte for et par år tilbage. Hun har sådan nogle fine ting på hjerte, som jeg synes du skal læse

selfie

Kender I det, når en person kan fylde hele rummet op med sin energi? Sådan en type er den tidligere model og ‘Forsidefrue’ Karina von d’Ahé. Hun er et af de mest karismatiske mennesker, jeg kender og på alle måder en powerfull person. Men Karina er også sårbar og skrøbelig, og til glæde for os andre er hun ikke bange for at vise hele mennesket. Her kan du bl.a. læse, hvad kærligheden har lært hende, og hvordan Karina passer på sig selv, når det gør ondt.

Det drømmer jeg om …
At få en fuldstændig fantastisk relation, fuld af nærvær, tillid og eventyr uden nødvendigvis at skulle bo sammen og kæmpe med hverdags-ligegyldigheder.

Hvis jeg kunne gøre noget om …
Så ville jeg nok ha’ stoppet med at spise løs dengang i 20’erne, hvor kiloene kom på. Jeg iagttog mine veninder sige nej til det ene og det andet, og jeg glædestrålende tænkte ‘hvorfor dog det’, alt imens jeg havde munden fuld af onsdagssnegl… ahem.

Det vil jeg gerne kunne give videre
Jeg plejer at sige til min søn, at man hellere må være lidt småskør end røvsyg.
Ordentlighed er også vigtigt for mig.

karina-4

Det har kærligheden lært mig …
Den kan være bøvlet og gøre ondt, men vi må aldrig lukke ned for muligheden. Vær åben og nysgerrig.

Når det gør ondt indeni, passer jeg på mig selv ved at …
Alliere mig med tætte veninder, gå lange ture i naturen og fotografere, og så ender vi ofte med at kunne grine lidt af det hele – og så er Netflix en virkelig god sorg-buddy! Trække stikket og gå ind i et spændende univers.
En anden ting, som helt sikkert lyder overfladisk, men som virkelig hjælper mig, efter man har buret sig inde i grimt joggingtøj og set Netflix i et par dage, det er at gøre det modsatte. Læg en fin makeup og tag pænt tøj på. Så retter man ryggen på en anden måde, og det hjælper, trust me!

karina-1

Når jeg bliver gammel vil jeg gerne
Sidde på en bænk og spise æbler med lommekniv i solen, nøjagtig som i Gnags sangen – det er sådan et dejligt billed for mig.

Det smukkeste i livet er …
Når solen skinner, og jeg er omringet af børn og gode venner, grin og god mad og vin, helt uden to-do lister og bekymringer.

Jeg føler mig hel når jeg ….
Lægger mig ned ved siden af min sovende søn og venter fem minutter med at slukke lyset for at kigge på ham, der hvor alverdens problemer er ligemeget, og jeg har alt lige der foran mig.

Du kan læse meget mere om Karina og få gode skønhedstips på hendes blog Ohyes.dk
Derudover kan du følge med i hendes modige beslutning om at rejse alene ud i verden hen over jul og nytår på hendes facebook profil Oh yes
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top