skip to Main Content

ET LILLE ORD OM NOGET VIGTIGT

Kan du huske hvordan det var at være barn?  Hvor vigtig legen var, hvor “alvorlig” den kunne være? Det er så vigtigt at vi hele tiden hjælper vores børn i gang med leg, i dag er det nemlig ikke en selvfølge at de vælger at bruge fantasien og kroppen når familiens  iPad og mobiler ligger lige foran dem. Men hvordan gør vi det?

Livet skal leges, leves og opleves hele livet 

Den gode måde er at tage iPads fra dem, det giver måske skrig og skrål i de første ti minutter og det ved vi alle, der har børn og det kræver en del kræfter af en. Men det gode er, at når barnet er “kommet sig” over det “hårde” indgreb, så begynder de at lege. Børn kan godt selv finde ud af med deres fantasi at finde på og forestille sig ting, der ikke findes. Men det er alligevel en god ide at skabe nogle hyggelige rammer, der lægger op til at være kreativ og øve sig på at blive voksen – som en del af  legen jo egentlig er.

Anker med sit fine nye værksted fra Flexa 

Sidste år, var jeg så heldig at min ældste datter gav mig et lille barnebarn, Anker. Jeg fik min datter da jeg var 19 år, så jeg har haft børn i mit liv lige siden jeg blev voksen. jeg har aldrig prøve at at være voksen uden at have ansvaret for et barn for jeg endte med at få 4 skønne af slagsen, så der har altid være meget leg i mit liv. Derfor ved jeg også, at hvis børn bliver sluppet fri, vil de altid ende med at lege, om det så er med et lille græsstrå. Derfor SKAL vi også gøre dem, den tjeneste at tage skærmene fra dem, så de kan øve sig i at blive voksne, både som gode sociale væsner og som mennesker der kan være i deres egne tanker og selskab, som ikke altid skal underholdes, men som kan skabe deres eget livsindhold.

Jeg elsker børnehænder, der leger. Her er det det skønne værksted fra Flexa som er i brug. Bonus info, jeg har lige opdaget, at der er udsalg på værkstedet 

En anden god måde er at lade dine børn lege i de rum du opholder dig i. Jeg har sat et sødt værksted (Det er faktisk på udsalg lige nu) op til Anker i mit køkken og det er helt vildt så meget han elsker at rumstere ved det lille bord. Det er egentlig til +3 år. Men han elsker at åbne og lukke lågen, tage ting ud og lægge dem ind igen. Han har ikke helt forstået værkstedskonceptet 🙂 Men jeg glæder mig til han finder ud af at hamre og banke med alt det sjove værktøj. Apropos Flexa, så synes jeg faktisk de laver nogle ret fine børnemøbler, der klæder vores nordiske hjem. Jeg er har det selv lidt stramt med børne møbler og legetøj i skrigende farver, så det er fantastisk, at der er nogle der har skab produkter, der passer til den måde de fleste indretter sig på 🙂

Du kan købe den søde SHOP her 
Så skal der bages

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du se mere til det cute lille køkken så findes det her      
Hvis du vil se mere til Flexas mange børnemøbler så finder du dem her
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top