skip to Main Content

MAGISKE MALLORCA

Jeg er faldet pladask for den smukke middelhavsø. Mallorca. Jeg elsker stemningen, sjælen, maden, havet, oliventræerne og de smukke appelsinlunde, der smyger sig langs bjergskråningerne. De seneste år er jeg kommet der flere gange om året og hver sæson har sin charme. Her er billeder fra min rejse i maj.

Blide rosa nuancer. Solnedgang og stille minutter, nedfaldne blomster på torvet midt i byen, velsmagende kaffe i skyggen under oliventræet og pelargoniaer i smukke rustikke krukker.
Klare blå toner. Havet og himlen der rammer hinanden, keramikken med mønstre eller enkelt med en tone i kobolt, de blå slidte døre og tekstiler på liggestolene. Jeg kan ikke få nok af blå.
Solgul. Duften af den syrlige frugt, citroner i alt, hvidvinen, åh den liflige kolde drik, blomsterne der titter udover havet, ramponeret markiser, der på trods, er smukke og virker, bøger om kunst set i Palma og gavlmalerier med støvede, gule farver.
Saftig grøn. Vinstokkende med store grønne blade, voluminøse, frodige planter, der kravler op af de smukke bjerge. Oliventræer, der er ældre end det meste og et strejf af grøn på middagesbordets hvide tallerken.
Spansk, temperamentsfuld i røde farver. Iskold sangria, der lander i glasset, scooteren med historier om romantiske køreture på bjergenes små veje. Blomsterne, der kan spises, salsaen, nuacer på vægge og porte.
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top