skip to Main Content

Mangler du en godsejerfrue?

godsejerfruen

Jeg er vild med tv om landlivet og jeg craver alt der handler om store smukke godser og slotte.

Det har fuldstændig taget overhånd for mig med diverse tv-programmer om godser og slotte. Jeg har set alle ”Godsejerne” programmer og ventede desperat på den nye sæson der lige er i gang. Jeg elsker TV om de gamle godser og storslået landskaber, hvor der dyrkes økologiske afgrøder og solen går ned over de sarte, lysegrønne forårsmarker. Jeg drømmer om høstfester sammen med godsets medarbejdere og om at lade mine børn vokse op blandt køer og høns og glade hunde uden snor.

Jeg er vokset op på landet fra jeg var syv år. Vi boede helt derude hvor kragerne vender og hvor åen snor sig gennem engdalen og kvierne lunter dovent rundt (med mindre de bliver jagtet af en hestebremse). Jeg legede alene i engen fra jeg fik fri til solen blev træt. Den gang var jeg en indianer der galoperede rundt på en usynlig hest, væltede rundt i det høje græs og drak direkte fra åen.

Jeg savner det liv, savner dufte af aftengrøde, de store vidder og den åbne himmel.

Jeg savner at gå ind til på nabogården og hente mælk og æg, savner at hjælpe til i staldene og jeg savner når landmandskonen bankede på mit vindue midt om natten og sagde det var nu koen skulle kælve.

Jeg kan egentlig godt li bylivet, kan godt li at mærke pulsen og følge med i alle de tendenser der pibler frem overalt. Men åh altså hvor ville jeg gerne bo på et stort, smukt gods, med duften af dyr, hø, årstider og levende liv.

Jeg ved godt det er en lidt håbløs romantisk fantasi. Men jeg stiller gerne op hvis der er en landmand (gerne min 40 min fra hovedstaden) der mangler en godsejerfrue med ret mange børn og et lidt naivt syn på landlivet.

Kærlig hilsen

“Godsejerfruen” 🙂

kaerlighilsen_godsejerfruen

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top