skip to Main Content

EN MEGET SØRGELIG DAG

For nylig skete der noget meget trist i mit sommerhus. Mens vi sad og spiste aftensmad lød der pludselig en bump, ingen fattede helt hvad der skete. Indtil vi fik øje på en lille spurv, der lå og spjættede med de små tynde ben. Den var fløjet ind i et af de store vinduer, der vender ud mod terrassen. Lille stakkel.

Det sørgelige syn, der mødte os. Vi lagde en lille blomst og lavede en fin begravelse til det lille flyvende væsen.

FARVEL LILLE FUGL

Jeg har stadig helt ondt i maven over det. For den lille Bogfinke, som jeg tror det er endte med at dø, af det brutale møde med vinduet. Den var fløjet helt fornøjet ind i de spejlinger af haven, som den troede var virkelige. Min eneste trøst er, at den nok ikke led. Men jeg ved jo, at den sikkert var på vej efter mad, til sine bittesmå fugleunger.

Fra nu af er du fredet for dødbringende ruder.

VI KUNNE HA UNDGÅET DET

Jeg ved det kunne være undgået, hvis jeg havde brugt sølle 35 kroner på nogle klistermærker af fuglemotiver, der kunne skræmme den lille glade fugl. Det sker nu. Jeg har købt en stor stak til alle vinduer, i mit sommerhus er der ikke flere nybagte fugleforældre, der skal ladet livet.

35 kr. koster de her “farlige” fugle, der holder de andre væk, fra at flyve ind i vinduer. De kan købes her.
Glad lille spurvefugl

 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top