skip to Main Content

MIN ALLERFØRSTE GANG – jeg søger job :-)

Det er lidt underligt for mig at skrive det her, for jeg elsker at være alene, jeg holder virkelig meget af at sidde og blogge, tegne, male og skabe mens jeg er alene. Men i det seneste år er det gået mere og mere op for mig, at jeg SAVNER nogle at lege med. Jeg savner et team. Jeg savner at gå på job…

Jeg er klar til at give din virksomhed, alt hvad jeg har og kan. Skriv endelig til mig her louise@louisedorph.dk så kan vi drikke en kaffe og tage en uforpligtende samtale.

Det er dejligt at have friheden til at arbejde om aftenen og i stedet for gå en lang tur med hunden om formiddagen. Det er dejligt, at være fri. Men det har sin pris. Jeg er alene det meste af tiden. Det kan se så rosenrødt og lækker blogger-agtigt ud . Men fakta er, at jeg virkelig savner at være en del af et team. Da jeg var chefredaktør på Bolig Magasinet var vi en fantastisk lille enhed af energi, der var kreative, legende og seriøse. Vi skabte noget sammen, vi gav hinanden energi. Det var sjovt, at gå på arbejde. Jeg havde dog skabt magasiner i 15 år, så jeg havde brug for at prøve noget andet. Lave TV, designe, skabe kunst, sidde i bestyrelse og booste designvirksomheder, som savnede noget af det jeg kunne og kan.

Glad og på TV-job med Lene Beier og Ulrik Foss. Her lavede vi “Sig det med bolig”

Nu er jeg er kommet til et sted, hvor jeg igen savner dynamikken i at være en del af et team. Jeg savner den energi, der findes hos engagerede kolleger, ideerne, som man griber sammen, målet om at gøre det endnu bedre og den kreativitet der opstår, når man er sammen med andre.

Det er ikke fordi jeg ikke kan selv. Jeg har et kæmpe netværk, jeg har kunder, jeg arbejder også godt alene. Men som sagt, jeg savner holdet. Jeg savner at forfølge mål og gøre dem virkelige sammen med

På en måde kan man sige, at det her er en jobansøgning. Det har jeg aldrig prøvet før. Jeg tænker nemlig at de fleste tror jeg ikke er interesseret i at arbejde for og under andre. Det er jeg. MEGET. Så hvis du står og mangler en med ledererfaring, der har styr på sociale medier (med godt 22.000 følgere på IG), der er god til markedsføring, kan lave events, skabe produkter, som har et kæmpe netværk og er et omsorgsfuldt og glad væsen, så synes jeg ikke du skal tøve med at drikke en kop kaffe med mig 🙂

Måske går vi og har brug for hinanden. Skriv til mig på louise@louisedorph.dk jeg glæder mig allerede til det team jeg endnu ikke kender

Det er hyggeligt at sidde hjemme og arbejde. Men jeg vil hellere teame op med dig 🙂

HVAD HAR JEG EGENTLIG LAVET?

Du får den korte udgave;

I de unge dage; Makeup-artist, modeserier, Infernal, reklamefilm etc

Senere; Mode -og skønhedsredaktør på Woman

Chefredaktør, Bolig Magasinet og BoligPluss

Selvstændig: Kunder som Holmegaard og Cane-line (Producerede kundemagasiner, styling mm.)

Chefdesigner og brandmanager hos F&H i Viborg: A Simple Mess

TV: Boligekspert, vært og deltager

TV2: Boligekspert, Go’morgen Danmark i knap 8 år, ”Sig det med bolig”, ”Store Boligdrømme”,”Fantastiske Hammerslag”, ”Tilbage til rødderne”, ”Sådanmark” etc.

TV3: ”Til middag hos”, ”Hjælp mit hus skal sælges”

Advisory board member: Fredericia Furniture

Bestyrelsesmedlem: Mater Design

Foredrag: Inspirerende idenditetsforedrag, om visuel idenditet og om at “larme” og blive set

Blogger: 6 år med min blog, som du læser her

Ambassadør: Hjerteforeningen og Red Barnet

Til legatoverrækkelse, hvor jeg for andet år i træk har fået glæden af at hilse på kronprinsessen. FOTO Heidi Maxmiling
Styling for Holmegaard
Design og styling for A Simple Mess
Mere design og styling for A Simple Mess
TV spas med kræmmer Erik. Foto: TV2
Netværk af skønne og seje kvinder ❤️
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top