skip to Main Content

MINE FEM FAVORITNYHEDER – smag, nyd & oplev

Det vælter ind med spændende efterårsnyheder i min indbakke lige nu. Her er nogle af mine favoritter.

Oplev et smukt stel til borddækningen, det perfekte stykke smørebrød, smukke puder i sæsonens farver, et møbel, som jeg kun kan drømme om og rengøringsprodukter, du kan bruge løs af med god samvittighed.

Det er også blevet efterår hos mig – se min A Simple Mess AW 17 kollektion her 

SMUKT EFTERÅRSBORD 

Broste Copenhagen lancerer et nyt smukt stel i denne sæson. Stel er et af de områder de er rigtig stærke på (hold i øvrigt øje med deres nye møbelserie, som jeg har skrevet lidt om her). Jeg holder meget af det kombinationen på dette billede, hvor den smukke dug, de grønne servietter og keramikstellet klæder hinanden, som en smuk, dyb skovbund.

Broste Copenhagen har lanceret et nyt stel.

NÅR BÅDE DINE ØJNE  OG MUND VIL FORKÆLES

Aamanns har i 10 år arbejdet på at udvikle og forny smørrebrødet med fokus på velsmag og skønne råvarer. Nu lover de at tage al deres viden med i køkkenet på 1921, hvor de udover frokosten opskalerer med et større aftenkort serveret på klassisk Aamanns vis med fokus på genkendelige råvarer og overraskende smagskombinationer. Jeg er allerede lækkersulten. Du kan booke bord her.

Aamanns 1921’s smukke facade
Skøn servering og vidunderlige smagsoplevelser, sådan husker jeg mine besøg hos Aamanns.

SÆSONENS BLØDE NUANCER

Giv din sofa et nyt look med puderne fra A Simple Mess. Her får du varme, dybe nuancer, puder med print inspireret af naturen og puder i spændende teksture. Du kan se mange flere puder her.

Mine A Simple Mess puder er med print, om jeg selv har tegnet. Se mange flere puder her.

SMUK 60 ÅRIG

I år fejrer Poul Kjærholms Daybed PK80 sit 60 års jubilæum. Fritz Hansen melder ud, at de i september står klar i butikkerne verden over med deres smukke ikoniske møbel. Jeg vil drømme om at have den stående i min store hall (som jeg heller ikke har). Se mere her. 

I bestræbelsen på at være tro mod Poul Kjærholms usammenlignelige sans for at fortolke naturlige materialer, har Fritz Hansens designere beklædt jubilæumsudgaven i Royal Nubuck i farven Stone, en smuk, fyldig brun jordfarve.

DEN RENE SAMVITTIGHED  

En af mine helt store hverdagsglæder er at gøre rent. Jeg har dog længe (som den visuelle tosse jeg er) længe været træt af at rengøringsmidler altid skal være så grimme, men neonfarver og alt muligt grimt grafik. Hvorfor dog ødelægge et smukt indrettet køkken med grimme produkter, når få noget fra Humdakin, der er så dekorativt og endda uden en masse grimme ting i. Jeg kan klart anbefale dig, at se mere af deres lækre sager her. 

Pas på, kan ikke love dig, at du ikke bliver afhængig af Humdakin. 

VIL DU SE FLERE FAVORITTER SÅ KLIK HER 

 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top