skip to Main Content

Se mit juledesign for Hjerteforeningen

JEG HAR TEGNET ÅRETS JULEKUGLER

Pynt op til jul og støt vores hjerter

Det er med glæde og stolthed, at jeg kan fortælle, at jeg har designet Årets Julekugler for Hjerteforeningen. Motiverne er inspireret af det yndige udtryk, som naturen får, når frosten lægger sig over landskabet.

_t1p6414

Jeg har selv haft hjertesygdom tæt inde på livet, da både min mor og søster har været hårdt ramt. Derfor betyder det rigtig meget for mig at kunne gøre en indsats for Hjerteforeningen, som jeg også er ambassadør for. Det er vigtigt for mig at være med til at udbrede, at vi skal lytte til vores hjerter, også vores fysiske hjerter. Hellere få tjekket blodtrykket en gang for meget end en gang for lidt. Pas på dig selv. Pas på dit hjerte – pas på din sjæl.

_t1p6377

Køb dine julekugler hos Hjerteforeningen eller hos Matas

Fakta:
Vil du hjælpe mig til at hjælpe vores hjerter?
Når du køber årets julekugler, støtter du forskning i hjerte-kar-sygdomme. Ved køb af et sæt julekugler til 99,- går der 63,- til forskning i hjerte-kar-sygdomme.

Glædelig jul… og tak for støtten

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top