skip to Main Content

NÅR NOGET VIRKER …

Jeg er lidt den skeptiske type, når det gælder hudplejeprodukter. Måske fordi jeg har prøvet så meget, der ikke rigtig har gjort noget særligt for mig. Men fornylig fik jeg en pose Helena Rubinstein produkter i gave. Her er mine 7 absolut favoritter

MINE EGNE ERFARINGER

Alt hvad jeg skriver her er mine helt egne erfaringer. Jeg har med vilje valgt ikke at læse hvad der står beskrevet af rosende ord om Helena Rubinstein. Det eneste jeg har gjort er at teste produkterne over en periode på tre uger. Derfor kan det også være, at hensigten med produktet er anderledes end det jeg er kommet frem til – men jeg vil gerne give mine egne oplevelser videre, så du får den ærlige udgave 🙂 Jeg vil i øvrigt lige sige, at jeg er uddannet makeup artist og har arbejdet som mode -og skønhedsredaktør på Woman i en årerække, så jeg skriver ikke helt uden viden om, hvad der skal til for at jeg tør kalde nogle produkter en favorit.

MINE ØJNE DRILLER

Hvis du som mig, har en hud, der lider lidt i den tørre vinterkulde og øjne der løber i vand i vinden så skal du følge med her. Specielt i forhold til øjnene. Jeg er nemlig selv voldsomt udfordret af både tør hud og tårer der triller bare ved et enkelt lille vindpust. Mine “grædende” øjne kan jeg ikke stoppe med Helena Rubinstein produkter (måske er der nogle af jer der har et godt råd mod det), men fx. vipperne og øjenomgivelserne har jeg fundet de perfekte produkter til.

Bare jeg kigger op i lyset eller jeg får lidt vind i øjnene så triller tårerne – jeg er så træt af det
Disse produkter er begyndt at redde min dag og mine øjne, hver dag…
Jeg har i lang tid brugt vandfast mascara, fordi jeg ellers ville ligne en storgrædende Louise med sorte streger ned af kinderne. Problemet er bare, at den vandfaste er så svær at få af. Det er næsten som om der ryger et par vipper hver gang jeg tager makeup af. CC Lash mascara’en fra Helena Rubinstein er tårefast – og lige præcis så tårefast, at det faktisk kan holde til alle mine tårer. Den er lige til at fjerne med lunken vand. Hvis man kan sige, at man elsker en mascara, så elsker, elsker, ELSKER jeg denne her 🙂
Når tårerne triller, så sker der et irriterende, at de på et tidspunkt tørrer ud og bliver til små saltkrystaller, der bestemt hverken ser særlig lækre ud eller gør huden rundt om øjenomgivelserne særlig pæne. Helena Rubinsteins ‘Powergel 24H eyecare’ øjencreme er en del af mit fase morgenritual inden makeuppen, da den giver fugt og føles god og beskyttende. Den kan jeg ikke undvære mere.
Når mine øjenomgivelser skal have lidt ekstra forkæles bruger jeg  ‘Powercell Eye Urgency The SOS Eye Patch’ (crazy langt navn egentlig). De booster øjenomgivelserne og er perfekte hvis jeg skal noget særligt. Det er lidt som om det hele ‘letter’ lidt så jeg ser friskere ud. Det kan jeg vældig godt lide 🙂
Og så er der min anden lille udfordring. Jeg kan ikke skjule når jeg er bare lidt træt. Jeg bliver så mørk rundt om øjnene. Eller jo, det kan jeg så alligevel godt skjule, for Helena Rubinsteins ‘Magic concealer’ er nemlig rigtig god til at nedtone det mørke og der skal nærmest ikke bruges noget – et let lag og det mørke er skjult. Jeg bruger også concealeren på pigment pletter og andre nuance ujævnheder.

MIN HUD ELSKER …

Jeg er ikke typen, der har gået vanvittigt meget op i hudplejeprodukter. Det er måske fordi jeg har gået og troet jeg ville forblive evig ung. Pludselig en dag, dukker så ene udfordring op efter den anden – sådan er det jo bare, det er okay, at blive ældre. Men nogle produkter kan faktisk gøre en forskel. Her er tre produkter til min hud, som for altid (hvis det er muligt) vil være en del af min daglige og natlige pleje

Jeg er lidt doven med hudpleje, men med alderen er jeg blevet mere bevidst om hvilke produkter der virker og så er jeg blevet bedre til at huske at have ritualer omkring plejen så jeg ikke springer over – det er både jeg og min hud ret glade for
Vidunderproduktet, som jeg kalder det, er denne serum. Jeg vil gerne indrømme, at jeg aldrig helt har forstået det der med serum. Jeg har altid tænkt, at det bare var for at fylde flere produkter på, så der kunne laves lidt flere penge. Men Helena Rubinsteins ‘Prodigy Cellglow serum’ er altså virkelig god. Det er vildt som den faktisk kan få huden til at stråle. Det er med “jeg sværger”, for det er overraskende så flot huden bliver af den. Jeg ville ønske jeg kunne vise dig det. Men tag forbi Matas eller Magasin eller hvor de nu har den og prøv den, så vil du kunne se den fine glød den giver dig.
Du vil nok tænke du bliver ruineret, af denne ‘Prodigy Cellglow dagcreme’, den er også vanvittig dyr, 1.945 kr.,  til gengæld er den også meget drøj i brug, så du kan bruge den meget længe. Den får, ligesom serumet, huden til at stråle. Jeg kan kan ikke love den fjerner rynker. Men fordi den (for mig) er så fyldig,  gør den huden smidig og fjerner alt det tørre, der får huden til at se ældre og grå ud. Jeg har kun brugt en dråbe af den, så der er lang til den bliver tømt. Jeg er ret sikker på jeg er afhængig til den tid og køber en ny – det vil mit ansigt blive meget glad for, ved jeg 🙂
Endnu en dyr og fuldstændig vidunderlig creme. Denne gang er det til natten. Jeg har det med at få en tør t-zone og jeg har forsøgt med alverdens produkter for at få brugt med den tørre vinterhud. Det er ikke særlig pænt med en tør pande, for nogle kan det endda være så slemt at det drysser med tør hud (jeg har set det specielt på mænd, så har du sådan en i huset 🙂 så er det dette produkt han skal bruge inden han falder i søvn). Jeg er simpelthen så glad for jeg har fundet produktet, der kan hjælpe mig af med det dumme problem. Den er som dagcremen mega drøj i brug, så den er alle pengene værd. På dette billede er det en prøve i butikken. Den fuldvoksne model ser ud som nedenstående. 

Du kan læse mere om Helena Rubinstein her 

Du kan shoppe Helena Rubinstein i fx. Magasin, i Matas og hos udvalgte parfumerier

Dette indlæg har en kommentar
  1. Tak for tips. Jeg har held med at dryppe mine ‘grædende’ øjne med salve fra apoteket ‘Neutral Ophta’. Skal være om aftenen, da den er olieret, og får makeup til at løbe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top