skip to Main Content

NEMT OG LÆKKERT FOCCACIABRØD

Er du ikke vant til at bage og vil du gerne imponere omkring dig med et lækkert foccaciabrød, så har jeg nappet den lækreste og nemmeste opskrift af Naja (en af mine voksne døtres veninder). Derfor hedder brødet Najas Foccaciabrød. Den nemme opskrift får du her.

Uhmm lækker sprød overflade

25 gram gær

1 tsk. sukker

1 tsk. salt

Ca. 1 spsk. Olivenolie (+ekstra til at hælde udover brødet)

Hvedemel

Ølandsmel

Frisk rosmarin

Rør gæren ud i lunkent vand sammen med salt, sukker og olie.

Tilsæt begge slags mel så dejen forbliver våd. Den skal gerne klistre til skålen, men må ikke være flydende.

Lad dejen hæve en time i skålen.

Hæld det derefter ud på en høj bradepande.

Tryk huller i dejen med fingrene (tag eventuel mel på fingrene)

Hæld godt med olivenolie udover brødet og fordel med frisk rosmarin.

Bag brødet i en 220 grader forvarmet ovn i 20-25 min.

Drys godt med groft salt over brødet efter bagning.

Ølandsmel giver brødet en skøn smag og er med til at give brødet den smukke mørke farve.
Lunt brød og godt med smør. SÅ lækkert.
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top