skip to Main Content

NATURLIGE, SMILENDE LÆBER

Du ved måske, at jeg har en ret stor svaghed for indretning og design. Men måske ved du ikke, at jeg i mange år levede af at være makeup artist. Læs her hvilken læbestift jeg har forelsket mig i.

Jaaa … den blomstervæg gad jeg godt eje.

HVORFOR SKRIVER JEG OM SKØNHED?

Jeg har f.eks. lavet en masse forsider til Matas, lagt make-up på modeserier fra alt fra Costume til Euroman og i en årrække var jeg skønhedsredaktør. Derfor vil du fra nu af opleve, at min blog også vil smage lidt af skønhed (og mode, men det fortæller jeg om på et andet tidspunkt). Ind imellem vil jeg tippe dig om nogle af de produkter og firmaer, som jeg har en ekstra stor kærlighed til. Første brand er Nude by Nature, der netop nu lancerer en vidunderlig serie til dine læber med kun naturlige ingredienser – altså, du slipper for at fylde alt muligt hejs på din hud og spise underlige ting, når du spiser den læbestift du lige har smurt på dine læber.

Jeg elsker de rolige, bløde nuancer, som Nude by Nature viste mig på deres presseevent .

UDENPÅ OG INDENI 

Jeg er ret glad for alt hvad der er økologisk. Jeg er godt klar over, at der er en masse holdninger til den slags. Men hjemme hos mig spiser vi altså økologisk med meget få undtagelser. Jeg har aldrig været fanatisk med noget. Jeg har ikke lyst til at fylde mine børn og mig selv med alle mulige E-numre og gift og jeg har en (måske naiv) tro på at økologiske dyr har det bedre. Man må starte et sted.

Hvis jeg ikke vil fylde min krop indeni med grimme ting så giver det også god mening at tænke på samme måde med det man smøre på udvendigt

Derfor er jeg også ret glad for det australske makeup brand Nude by Nature, der udover overkommelige overkommelige priser i forhold til at være mineralske også økologiske og veganske. Hvis jeg ikke vil fylde min krop indeni med grimme ting så giver det også god mening at tænke på samme måde med det man smøre på udvendigt. At produkterne så også føles godt og at farverne på de nye læbestifte passer perfekt til det look jeg godt kan lide, det er en helt anden sag. Du kan shoppe Nude by Nature her og her. De nye læbestifte er i handlen i uge 36.

Jeg var til en smukt presseevent på restaurant Høst, hvor de havde pyntet op med smukke blomster.

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top