skip to Main Content

Nu kan du indrette dig helt unikt

Sofakompagniet x Kamman & Pedersen
Giv din stue et helt unikt udtryk med denne fantastiske unika sofa fra Sofakompagniet – https://dk.sofacompany.com, der er gået i samarbejde med kunstduoen Kamman & Pedersen – http://kamman-pedersen.dk/ om at give den helt nyt og personligt udtryk.


Sofakompagniet x Kamman & Pedersen
Foto: Sofakompagniet

Sofaen er håndmalet af Kamman & Pedersen, der i flere dage har malet det helt fantastiske mønster på Sofakompagniets elegante designsofa. Årsagen til det fine samarbejde er, at de gerne vil støtte AIDS-fondens arbejde “Det er med stor glæde, at vi har fået lov til at kombinere det vi elsker at lave, med at støtte en god sag. Blandt mange gode sager, er AIDS-Fondet noget som vi begge mener bør have et vedvarende focus” Siger Christina Kamman om samarbejdet.

Sofakompagniet x Kamman & Pedersen
Foto: Private billeder fra Kamman & Pedersen taget under arbejdet med sofaen.

Drømmer du også (jeg gør) om at få den smukke kunstsofa ind i dit hjem eller måske i receptionen i dit firma, så byd endelig på den her Lauritz.com.

Auktionen løber fra tirsdag d. 22. november til lørdag d. 3. december 2016.

Jeg håber den bliver min … nej din, nej min …nej, faktisk håber jeg bare vi sammen får samlet godt med penge ind til AIDS-fonden.

Fakta om Kamman & Pedersen:

Stærke fornemmelser for trends og tendenser og det kreative, gode samarbejde er opskriften bag det succesfulde og mangeårige partnerskab mellem Gitte Pedersen og Christina Kamman fra Kamman & Pedersen. Successen der kollektion efter kollektion, udmønter sig i lækre plakater og tegninger i farver og prints, der passer fabelagtigt ind i den skandinaviske boligindretning.

Kamman & Pedersen trækker inspiration til deres kunst i naturen, under varmere himmelstrøg, i forskellige mønstre, materialer, strukturer og fotos. Kort sagt, hvor de færdes inspireres de begge. Nøje udvalgte og ret så simple motiver tilsat Kamman & Pedersens fornemmelser for, hvad der rører sig inden for boligindretning, kombineret med deres unikke, sikre stil, form og farvevalg giver alle vægge i alle hjem hygge og særpræg. Om man er til den rå industrielle stil, stram minimalisme, eller den mere stoflige og romantiske indretning så passer Kamman & Pedersens designs ind.

Kamman & Pedersen

Fakta om Sofakompagniet:

Sofakompagniet er resultatet af stifterne, Cathrine og Christian Rudolphs drøm om at udfordre den eksisterende møbelbranche, ved at skabe lækkert møbeldesign af høj kvalitet, til ærlige priser – året rundt.

Dette er muligt med et enkelt og unikt forretningskoncept med salg udelukkende via internettet. Vi håndterer alle led i processen, og sparer alle fordyrende mellemled væk. Møblerne leveres nemlig direkte fra vores fabrik i Vietnam. Hos os skal alle have råd til godt møbeldesign af høj kvalitet, og alle skal opleve at de får noget for pengene.

Sofakompagniet

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top