skip to Main Content

NYHED – se dem før din nabo

Er du også typen der godt kan lide at se nyhederne før din nabo, så har jeg en ret god en af slagsen her. Nemlig en helt vidunderlig ny maskinpark til køkkenet, som faktisk er klædeligt og ikke kun praktisk

Serien består af en brødrister, elkedel, håndmixer, kaffekværn samt smoothieblender. Bag det karakteristiske design, står den veletablerede dansk-canadiske designduo Unit 10.

Det danske designbrand Rig-Tig har sammen med design duoen Unit 10, skabt en skøn og dekorativ serie til dit hjem. Og hvis du ikke er til pasteller, som jeg er, så kan jeg glæde dig med, at de også kommer i sort og hvid, men stadig med det samme bløde formsprog. Jeg føler mig lidt hensat til 50’erne med det elegante retro look. Hvor er det dejligt, der er tænkt på at lave elektriske køkkenapparater, hvor der er tænkt i design og ikke kun funktionalitet. Tak Rig-tig.

Den hvide elegante udgave, som måske er det sikre valg …
Sort og stilrent.

Det er ikke første gang Stelton som står bag Rig-tig har bevæget sig ind i elektronik til køkkenet. Steltons Emma-serie er en af mine absolut yndlinge. Egentlig underligt, jeg ikke har deres elkedel i blå, da den i årevis har stået øverst på min ønskeliste 🙂

Emma serien er en af mine yndlinge

GLÆD DIG. Rig-tig serien kommer i butikkerne i maj 2020

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top