skip to Main Content

ØV, HVOR TRIST (eneste plus, du kan shoppe design og spare op til 70 procent)

Jeg elsker ildsjæle. Jeg elsker design. Jeg elsker når nogle brænder så meget for deres drømme, at de satser alt for at gøre det til virkelighed. Desværre lykkes det ikke altid og det er til at græde over.

Elegant bord, så smukt og simpelt kan det gøres 

Om lidt lukker og slukker MUNK Collective. Øv siger jeg bare. Det eneste gode er at du kan spare op til 70 procent på fantastisk design. Men hvad er det egentlig, der lukker? Hans Peter Munk startede MUNK Collective med drømmen om at gøre noget andre ikke gjorde, han ville lave en platform for unge designtalenter fra hele verden og give dem mulighed for at komme ud med deres design i en ellers hård branche, hvor man måske nok tyer en del til de etablerede designere.

Desværre var ambitionerne for høje og i begyndelsen af dette år må, virksomheden med den gode og idealistiske ide, dreje nøglen om og takke af for denne gang. Det er så ærgerligt, for der var var virkelig meget godt i deres sortiment.

Bord og stol klæder hinanden 
Smukt bord, der både er klædeligt i spisestuen, køkkenet og i mødelokalet

“Størst af alt vil vi sige tak til de designere og arkitekter vi har haft glæden af at arbejde sammen med. I har udfordret vores gængse måde at designe produkter og vist at design både kan være funktionelt, æstetisk, flot og tilgængeligt for en bred skare af mennekser. Vi ønsker jeg held og lykke i fremtiden. Vi er sikre på , at den byder på en masse godt for jer” Fine ord fra Henrik Peter Munk og hele MUNK Collective teamet.

Jeg ønsker også dem alle alt det bedste, tak fordi I kæmpede og for det design I formåede at skabe.

Svævende og let spisebordsstol 

MUNK Collective holder lukkesalg, hvor du kan shoppe smukt design og spare op til 70 procent. Det kan du gøre her. 

Et fint udvlag af små modeller og en virkelig pæn MUNK Collective lampe 
Tak Hans Peter Munk for kampen, alt det bedste til dig 
Dette indlæg har en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top