skip to Main Content

PASSER VI SAMMEN?

Det her er til dig, der synes min profil passer til dig og det tøj du repræsenterer – hvis du ikke har noget med mode at gøre, behøver du ikke spilde din tid ved at klikke 🙂

Jeg er ved at udvide min blog og IG til flere samarbejder. Jeg er, som tidligere mode -og skønhedsredaktør, optaget af at få mere livsstil på mine platforme (udover bolig og mad). Måske synes du vi passer sammen. Hvis, må du meget gerne skrive til louise@louisedorph.dk så kan vi se om om der kunne være et oplagt samarbejde 🙂

Her er et lille udpluk af nogle af de tøjsamarbejder, jeg allerede har lavet – måske vil du være en del af mit univers …

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top