skip to Main Content

PERFEKT I PASTEL

Pasteller kan lyse selv det kedeligste gråvejr op. Derfor har jeg (inspireret af weekendens forårsvejr) fundet lidt til dit hjem og din garderoben

SMUK NUANCE PÅ VÆGGEN Dyrups farve “Rose Heart PPG1049-4” er en af deres nyeste trendfarver fra 2019 kortet – jeg overvejer at male mit soveværelse med den. Har dog lige malet det tyrkis (se det her). Men jeg tror jeg snart må skifte farve, jeg er altså mere til støvede nuancer.
PERFEKT TIL SOMMERKJOLEN Tasken fra Ulla Johnson må meget gerne blive min.
SPOTTET PÅ MESSEN Fornylig var jeg på Formland messen i Herning, det er her en masse designhuse viser deres nyeste kollektioner. Her faldt jeg over en dygtig keramiker Kristina Vildersbøll, som lavede nogle skønne designs. Jeg synes du skal se mere til hende her 
DEJLIG ER DEN HIMMELBLÅ Jeg er ret fjollet med blå. I denne sæson er det den klare lyseblå, indigo –og koboltblå du skal holde øje med. Smukt ser det da også ud på det blå rullebord. Alt er fra Broste Copenhagen
COOL & ULTRA BÆRBAR Med B&Os trådløse Bluetooth-højttaler kan du tage din yndlings musik eller podcast med dig overalt. Lyden er super god så du kan være helt klar til de kommende solskinsdage (som vi jo helt sikkert får mange af igen i år 🙂 ) og hyggelige ture til parken, sommerhuset eller festivaler. Farven er jo også smuk – det er bestemt ikke noget minus i min verden. Den står på min ønskeliste. Se mere til den her 
TIL SOMMERENS FESTER Kjolen fra Love Shack Fancy er så yndig at jeg synes den burde hænge i min garderobe. Bemærk hvor fint den passer til tasken jeg også synes skal være min 🙂
KERAMIK TIL KAGEN Jeg har forelsket min i Dottirs søde platter. Jeg  tænker de vil passe sødt til mit Elements stel fra Royal Copenhagen. Se platterne her 
KUNST SKAL DER TIL Jeg kan ikke sige det nok. Husk, at indretning også foregår på væggen. Mal, tapetser eller udsmyk med kunst. Hvis du ikke har råd til unika værker, kan du altid samle på smukke plakater og lave en flot samling på din væg. Her er det fra Chicura og værket hedder ‘Octagon Of Ink’. Du kan finde det her 
LYSENDE OG SMUKKE Efter du har malet dine vægge med den smukke farve fra Dyrup, som er øverst i dette indlæg, så er det smukt med et par enkle lanterner på gulvet, kombineret med et par store, grønne planter. Lanternerne er fra Broste Copenhagen 
GUL SOM SOLEN Du slipper ikke udenom. Gul hitter i dette forår, om det er i boligen eller i modebilledet. Jeg føler mig endnu liiiidt for bleg til den modige farve. Men jeg har besluttet mig, jeg SKAL så meget med på den gule bølge – altså efter en omgang spraytan 🙂 Denne kjole er fra Zara
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top