skip to Main Content

DEN PERFEKTE FARVE – mine blege vinterhænder jubler

Jeg har blå-blege vinterhænder, så er det sagt. Meget blege faktisk. Derfor har jeg også længe ledt efter en farve til mine negle, der ikke gør dem endnu blegere. For faktisk synes jeg tit, at lys lak gør hænderne endnu mere ferske og den røde gør endnu mere “blå”

Denne farve fra nailberry virker perfekt blege vinterhænder

Nu har je gså endelig fundet farven, der arbejder sammen med min manglende glød. Den er fra Nailberry og hedder ‘fashionista’ og har nogle fine lille undertoner, som gør at ens hænder på mærkværdigvis får en kønnere nuance. Du kan finde tage fat i Anabé hvis du vil vide, hvem der forhandler dem i dit område. Vil online shoppe kan du finde dem her 

De har den også hos Nørgaard På Strøget
Skjorten er fra Co’couture Lille ring fra Louise Kragh, stor ring fra Ole Lynggaard 
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top