skip to Main Content

Projektleder: Gitte Pedersen

Jeg er så glad.

Jeg har nemlig fået jordens bedste projektleder.

Min blog vokser og vokser, men jeg må indrømme at jeg er frygtelig ustruktureret og det nytter ikke noget, der kun sidder et legebarn ved roret. Så i erkendelse af mine egne mangler, har jeg nu den fornøjelse at kunne præsentere dig for verdens bedste projektleder – Nemlig, sødeste Gitte Pedersen.

Gitte er hende du skal tage fat i hvis du gerne vil lave et samarbejde med mig her på bloggen, facebook eller instagram. Tag endelig fat i hende hvis du har en ide eller vil have et oplæg. Gittes mail er: gitte@louisedorph.dk

Du kan læse lidt om hende her

Gitte Hedeager Pedersen

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top