skip to Main Content

ROOFTOP LÆKKERIER

I starten af september åbner Løgismose et gourmetsupermarked på Illum Rooftop i København og jeg bliver helt sikkert en ret god kunde. Jeg holder nemlig både af økologi, dyrevelfærd og god smag …

Er du klar til luksus gastronomi hos Illum?

Måske kender du allerede ‘Løgismose Vin, Mad & Delikatesser’ på Nordre Toldbod i københavn. Nu åbner de også en inspirerende gourmet forretning på Illum Rooftop. Jeg elsker når mad bliver behandlet med respekt, så derfor glæder jeg mig også ekstra til at min indkøbsoplevelse, bliver med vin fra producenter i hele verden, delikatesser i særklasse og måltider lavet fra bunden. Husk de også laver mad du kan spise med det samme – eventuelt nede ved kanalerne, der ligger lige ved siden af. Bon appetit!

For mig er god mad noget af det vigtigste, så når der åbner steder med sunde lækkerier skal de ha så meget opmærksomhed, som muligt.

Lidt ord fra Illums pressemeddelelse;

Med Illums’s strategi om at omdanne stormagasinet til et eksklusivt oplevelseshus, var det helt oplagt for Løgismose at flytte ind på Illum Rooftop på 4. etage, og være med til at skabe et rum for gastronomisk forkælelse.

Tue Ramsing, direktør hos Løgismose Meyers, er begejstret over det nye samarbejde med Illum:

“Vi har i lang tid ledt efter et sted centralt i København, hvor vi kan tilbyde vores store sortiment af vin, delikatesser og måltider og samtidig styrke vores position som gourmetsupermarked. Det har vi nu fundet i samarbejdet med Illum, som ønsker at servicere de kvalitetsbevidste forbrugere med et højt fokus på forkælelse og service –  helt på linje med vores egen tilgang,
og derfor er jeg sikker på, at samarbejdet vil gavne begge parter”

Løgismose åbner dørene på 4. etage i ILLUM i september 2017 og får også en terrasse ud mod Strøget.

Der er i dag 8 restauranter på Illum Rooftop, hvor flere af dem har terrasse med udsigt til Strøget, Storkespringvandet og Købmagergade.

Lækre lækkerier. Bare indpakningen gør mig lækkersulten.

 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top