skip to Main Content

SÅ NEMT KAN DU LAVE DIN EGEN SYLTETØJ

Jeg elsker sæsonens lækre, søde jordbær. Mine børn og jeg fylder vores maver til vi er ved at revne. Desværre glemmer jeg nogen gange at få spist de overskydende og pludselig er de blevet så trætte, at ingen rigtig har lyst til dem. Da jeg er sådan en, som ikke kan holde ud at smide mad ud. Er jeg begyndt at lave en hurtig syltetøj, som passer perfekt til hjemmebag. Ps. Det er også lækkert på syltetøj på hjemmelavet is med flødeskum … uhmm!

Vi har glemt at spise de jordbær, der lå i køleskabet. Men faktisk er de perfekte til syltetøj
Fjern de værste skrammer, skær dem i små stykker  og læg dem i en gryde .
Så er det klar til at blive kogt.
Smag til med sukker. Der skal ret meget til. Jeg putter også lidt citronsaft . Kog det hele op og lad det simre lidt bagefter.
Lad din syltetøj køle og hæld det op i en sød kop.
Så er der serveret. Dejligt følelse ikke at smide ud.
Den bedste morgenmad.
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top