skip to Main Content

SE MINE FORÅRSFAVORITTER

Jeg er vild med tøj med masser af print. Faktisk finder du ikke meget ensfarvet og der er minimalt med sort i min garderobe. I dette forår har jeg fundet nogle skønne sæt, som du også kan mikse med mere enkle t-shirts, sweatshirts eller bukser i bløde toner

Jeg havde egentlig aldrig set mig selv i et helt sæt. Men nu er jeg blevet ret vild med ‘pyjamas-looket’. Jeg deler også sættene op. Toppen med et par jeans eller underdelen med en diskret top. Her får du nogle af mine yndlings sæt. Måske er det også noget for dig?

Co’couture er blevet et af mine absolut favoritter. Jeg er vild med deres tøj, da det både er yndigt og cool på samme tid
Du kan finde den elegante bluse  fra Co’coture her 
Mine yndlinsbukser fra Co’couture finder du her 
Jeg har efterhånden en del Stine Goya sæt og dette står så meget øverst på min ønskeliste. Åh, hvor kan jeg godt li det… Se mere til det her 
Masai har lavet en skøn top, med tilhørende bukser. Toppen har fine flæser på ærmerne. De designer selv deres print hos Masai og det er jo lige sådan noget jer holder rigtig meget af. Du kan finde toppen her 
Jeg har selv dette sæt og bukserne sidder helt fantastisk. Jeg bruger også bukserne sammen med en hvid t-shirt. Du kan finde dem her
Sådan ser hele sættet ud, når det er på. Skønt ikk?

 

 

Et andet tøjmærke, som jeg også har forelsket mig i er And Less. De rammer også det feminine, blomstrende og florlette udtryk, som jeg holder så meget af. Her har de mikset bukserne med en sød top og en lækker sweatshirt 
Ih, de bukser fra And Less kunne jeg godt tænke mig. Shop dem her 
Toppen til sættet, kombineret med bukser og frakke i støvede nuancer også fra And Less 
Den feminine top, kunne også være sød til en denim nederdel. Blusen kan du finde her
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top