skip to Main Content

SILKE HAR ALT DET JEG MANGLER

Det hele startede for 20 år siden. Hun arbejde som moderedaktør, jeg var makeup-artist og sammen skulle vi lave en modeserie. Jeg havde aldrig mødt hende før, men efter 30 sekunder var jeg ikke i tvivl. Silke var nye min søster. Ikke den jeg aldrig havde haft (hende deler jeg blod med). Men hende jeg altid havde savnet uden at vide det.

Søde Silke Grane med de varme, kærlige øjne

Det er ikke sådan, at jeg har gået i tyve år og tænkt over hvor heldig jeg er  at være veninde med (skønhedsblogger) Silke Grane og så alligevel er der stunder, hvor jeg er ekstra taknemmelig, det er både når vi ruller rundt af grin af hvor store kegler vi kan være eller når en af os i årenes løb er rendt ind i murer og slået os så hårdt, at vi lå ulykkelige krøllet sammen som små sårede krigere.

Her har vi kunne løfte hinanden op. Ikke ved “tag dig sammen” bemærkninger, men samtaler,  der både bar præg af forståelse og med kærlige skub der boostede selvtilliden.

I denne periode kører Alt for damerne en serie om søstersind, og det har fået os til at sætte os ned og tale om hvor vigtig søsterkærlighed er. Ikke kun for dem vi har tætte bånd med, men også dem som vi ikke kender eller dem som vi måske frygter, vil tage noget fra os.

DET DUMMESTE ER AT SAMMENLIGNE 

Jeg er ofte kommet frem til, at noget af det dummeste vi mennekser kan gøre  er at sammenligne os med andre. Hvis du gør det kan du ikke andet end tabe kampen, for du bliver aldrig en anden. Du er dig. Hende, der er mere supermodel, har flere følgere, løber længere og spiser sundere, hende bliver du aldrig. For hende du sammenligner dig med, hun sammenligner sig også … og alle ender i en sovs af ulykkelighed og stress over ikke at være den, de tror de gerne vil være.

Yin og Yang = #søstersind

JEG ELSKER AT BEUNDRE SILKE 

Silke er lyshåret og 1.78 cm høj. Nøj det er flot. Silke er sådan en folk vender sig om efter, hun er dygtig til at blogge, hun er elsket overalt. Hun er i bund og grund sådan en som jeg burde ønske jeg var. Jeg er mørkhåret og 1.60 cm. Jeg kan skjule mig i mængden og gemme mig blandt høje mennesker. Men jeg er ikke og har aldrig været bitter over jeg ikke har fået hendes gaver, for jeg elsker Silke. Jeg nyder at se hende komme glidende ned af gaden med sine lange, smukke ben. Jeg elsker når det går hende godt og er lykkelig for hun vil være min veninde og fortrolige.

I dag udkommer Alt for damerne med endnu mere søstersind.

I denne uges Alt fordamerne får du et lille brev med, som du kan give en kvinde du beundrer, elsker eller som du bare mener fortjener at vide hun er fantastisk.

På brevet er fælgende sætninger, som du skal forsætte:

Jeg synes, du er fantastisk fordi …

Du fortjener stor ros for dengang du …

I fremtiden skal vi hjælpe hinanden med at …

Jeg elsker at Alt for damerne sætter fokus på søstersind. Jeg elsker det fordi jeg tror vi alle kan bruge det puf, at passe på vores medsøstre. Jeg sidder lige nu og skriver til Silke hvorfor jeg synes hun er fantastisk, hvad hun fortjener stor ros for og hvad vi skal hjælpe hinanden med. Det er nemt at skrive til Silke, for jeg har så meget på hjerte. Men jeg synes også det er vigtigt at huske de sætninger i forhold til kvinder jeg kunne se, som konkurrenter eller som jeg bare ikke forstår og bliver irriteret på. Fra nu af vil jeg bruge disse kvinder, som inspiration og bruge den første sætning om dem “Jeg synes, du er fantastisk fordi …”

Tak til Alt for damerne for at sætte fokus på søstersind

Se Silkes flotte blog Beauty By Silke her 

SE SILKES MØDE MED SUPERMODELLEN CLAUDIA SCHIFFER HER 

 

Dette indlæg har 2 kommentarer
 1. Så smukt et indlæg 🙂
  Jeg er enig, vi skal være gode til at bære hinanden frem og bygge hinanden op.
  Vi skal ikke sammenligne os, vi skal hvile i os selv og elske den vi selv er, det når vi længst med.
  Jeg synes det er så positivt med dette “Søstersind” 🙂
  En god dag ønskes du.

 2. Ja – det er så vigtigt at vi, som kvinder, er medsøstre, i stedet for konkurrenter!
  Tak for endnu et smukt indlæg på din blog 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top