skip to Main Content

Sommeren er gæster og middage

Pillivuyt_Plisse_new

Sommeren er lige på trapperne og med den også middage og fester i de lyse nætter. Jeg elsker den kommende tid, specielt fordi jeg kommer til at se mine venner og familie endnu mere – og på den måde få rigtig meget glæde af en af mine helt store svagheder inden for indretning, nemlig borddækning.

Pillivuyt har netop lanceret det smukke Plissé stel i lysegrå og ovre på deres website kan du se hvordan min borddækning er inspireret af den smukke natur. Det grå sand, de støvede nuancer, den stenede strand og det rå forblæste landskab, som jeg har i mit sommerhus ved Tisvilde og Kattegats smukke strande

Se min borddækning med Grå Plissé og få inspiration til at tage standen og naturen med til bords her:
http://www.pillivuyt.dk/graa-glaeder/louise-dorph

Du kan også læse alt om det smukke stel her: http://www.pillivuyt.dk/graa-glaeder og hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet kan du endda være så heldig at vinde stellet.

Se min borddækning hos Pillivuyt

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top