skip to Main Content

TERRASSEN BLEV TIL ET HJEM

Jeg kan ikke få nok af udeliv. Jeg er så vild med det, at jeg har indrettet en terrasse, som var det et hjem. Her er en “spisestue”, en “sofastue” og et “soveværelse”. Alt sammen indrettet med godt håndsnedkereret kvalitet og luksusmøbler fra Cane-line, der holder i mange år.

I stedet for at have græsstykke er hele den lille have dækket af terrasse. Alle møblerne er fra Cane-Line undtaget det store spisebord, som er lavet af en snedker.
Fordi vi tilbringer så mange timer rundt om det store bord, hvor hele familien er samlet, har vi også prioriteret nogle spisebordsstole, der har god komfort. Stolene hedder ‘Breeze’ og er også smukke, som indemøbler.
Kombinationen af det store træbord og de sorte stole, skaber en hyggelig ‘spisestue’ på terrasse.
Husk at fylde godt op med krukker. Disse fra A Simple Mess er lavet af genbrugsmetal fra bilvrag og er frostsikre. De findes i flere størrelser og former her 
Terrassen er indrette som et hjem, så derfor skal der også være et ‘soveværelse’.Det er indrette med lækre solseng. Se mere til dem her
Det er detaljerne, der gør forskelen. Disse solsenge er virkelig kram.  Solsengen hedder ‘Presley’ 
I et andet hjørne er ‘sofastuen’. Her er sat et smukt havesæt op, også fra Cane-line. Hvor der er en sofa, en sofastol og et elegant sofabord. Som prikken over i’et har vi sat en Morsø-pejs op, så vi kan tænde op med levede ild.
Bordet er fra Cane-Line, krukkerne er fyldt med blomster og krydderurter, der er klar til at tænde op i pejsen og møblerne indbyder til hygge og kærlighed.
Dette indlæg har 2 kommentarer
 1. Hej Louise
  Meget, meget smukt!
  Hvad gør du med spisebordet om vinteren, skal det indendørs?
  Og hvordan vedligeholder du spisebordet?
  Mvh Elisabet

  1. Hej

   Din terrasse ser bare så hyggelig ud, jeg kunne godt tænke mig at købe krukkerne du har, , vil lige høre om de stadig er lige så pæne som da du købte dem. Tænker på rust, jeg har ikke behov for de små, så vil gerne købe dem hvor det ikke er sæt, så det må jeg til at lede efter.
   Vh
   Mette Svenningsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top