skip to Main Content

THE BEAUTY OF CHRISTMAS

Sidste år var jeg inde og se Illum afsløre deres julevinduer, I år gentager de traditionen og denne gang bliver temaet ‘The Beauty of Christmas’. Læs her hvornår du kan se den eventyrlige oplevelse i København

I 127 år har Illum hyldet den traditionelle danske jul og dekoreret den ene smukke julefacade efter den anden. Årets julevinduer går under navnet “The Beauty of Christmas”, som iscenesætter den danske jul i et udsmykket, moderne og skønhedsorienteret univers. I deres pressemeddelelse skriver de, at de ikke går på kompromis med æstetikken eller julen. Det glæder jeg mig til at opleve, jeg har nemlig både en stor svaghed for beauty-produkter og julen.

Afsløringen af disse bliver en oplevelse for hele familien og vil foregå d. 10. november kl 11.30,
hvor Beauty paraden vil bevæge sig fra Rådhuspladsen i København og ned gennem Strøget mod Illum for at løfte sløret for årets julevinduer. Paraden inkluderer smukke heste, finurlige ballerinaer og en festlig Pigegarde. Mon ikke det bliver en oplevelse man SKAL opleve.

 

I beauty paraden vil der også være finurlige ballerinaer

Det hele kulminerer foran Illum ved den store afsløring af de fem eksklusive brands, der pryder årets berømte julevinduer. Christiane Shaumburg-Müller, der er vært på Vild Med Dans klipper snoren og vil erklæren Julen i Illum 2018 for åben.

Her står jeg sammen med min datter Signe. Vi er voksne, men julen kan få ALT barnligt til at blomstre.

Psst …Der vil være uddeling af 1000 goddiebags til både børn og voksne,og man vil kunne nyde tonerne af et børnekor, få ansigtsmaling, og fornemme den overordnede julestemning.

Årets fem julevinduer vil hver især være udsmykket af hhv.
 1.Gucci, Elektrisk, moderne & romantisk. Gucci´s produkter repræsenterer toppen af italiensk håndværk, og uovertruffen kvalitet med fokus på detaljer. Dette gælder selvfølgelig også Gucci´s duftportefølje med Gucci Guilty, Flora, Bamboo og Bloom. 2.Chloé, Det franske modehus Chloé, er kendt for sine feminine, moderne og ubesværet dragende designs, og præcis det samme gør sig gældende for Chloés betagende dufte. Brandet blev grundlagt af den parisiske designer Gaby Aghion i 1952, og siden har Chloés ultramoderne og feminine mode været stærkt trendsættende. I 1975 debuterede brandet med sin signaturparfume, en duft der oser af romantik og sensualitet for den moderne kvinde. 3.Marc Jacobs er en af verdens mest indflydelsesrige designere. Han har forandret modebilledet med sin modige stil, og naturlige flair for at få kvinder til at se godt ud. Duftene afspejler hans luksuriøse stil og ry for høj kvalitet, kombineret med et let og legende look. Hans duftserie ”Daisy” er blevet et ikon med sin sjove, finurlige stil og sprudlende duft. 4.Tiffany & Co. er en Amerikans luksus smykkevirksomhed, der sælger tidsløse smykker i højeste kvalitet. Det samme gælder deres parfumelinje, som har samme klasse, som det ikoniske smykkehus. Tiffany Eau de Parfum er ligeså spændende og inspirerende som kærlighed. Juveller i duftverdenen 5.Bottega Veneta er et luksuriøst livstilshus fra Veneto regionen I Norditalien. Diskretion, kvalitet, håndarbejde og enkelhed er nogle af Bottega Venetas stærke værdier.
Bottega Venetas duftflakoner er inspireret af venetiansk glashåndværk og italienske glaskarafler.
Firmaets velkendte motto er: ”Når dine egne initialer er nok” udtrykker en filosofi om at individualitet og selvtillid er essentielt.

 

 

 

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top