skip to Main Content

DET VIRKER HVER GANG

Er du også ramt af vintertid, en meget våd og grå sommer og et efterår, det river og rusker? Jeg er, og jeg føler mig både træt og bleg. Ikke som jeg synes jeg burde have det, når sommeren først lige er overstået.

Lige når du er færdig, ser du meget brun ud. Efter otte timer kan du gå i bad, hvor den rigtige glød viser sig.

En ting, der virker godt på mig er (udover at gå en lang tur eller hoppe i havet) er at tage en tur forbi verdens sødeste Spraytan-Inge, eller måske skal jeg sige Tanning Danmark i Gentofte. Det er helt fjollet så hurtigt, Inge og hendes smarte spraytanmaskine kan på få mig i både godt humør og til at se friskere ud. I dag er det jo no go, at gå i solarium. Men jeg er altså sådan en der synes man ser en del lækre ud, når man har lidt farve (med mindre man er Noora fra Skam). Det gode er, at du selv kan vælge nuance. Du behøver ikke ligne en, der er med i ”Vild Med Dans” eller skal vise muskler på en scene. Du kan se lige så gyldenbrun og naturlig ud, som du ønsker dig.

Handsken er perfekt til at skrubbe alle de døde hudceller væk med.

Inden du tager forbi så husk, at skrubbe din hud godt og grundigt, så alle døde hudceller forsvinder, så holder det længere og jeg synes også farven lægger sig endnu pænere. Jeg har lige købt en handske af Inge i dag. Jeg har haft en før og den virker helt vildt godt. Den kan jeg anbefale dig, at købe med, hvis du også vil en tur i spraytan.

Handsken koster 99 kr. og kan købes i Gentofte ved københavn hos Tanning Danmark. 

Det er også en god ide, at have holdt din hud fugtig med en god bodylotion. Husk at forsætte med at smøre dig ind dagligt. Du kan også købe en lille håndspray med hjem. Det har jeg gjort. Jeg synes farven godt kan forsvinde lidt før på hænderne og i ansigtet, så giver jeg det lige en lille omgang spray.

Et enkelt spray og dit ansigt får gløden tilbage. Sprayen koster 199 kr.

Du kan booke tid hos Inge her 

Se også hvordan jeg ser ud efter jeg har fået fjernet de sure rynker. Du kan se det her

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top