skip to Main Content

WOOP, WOOP …WOUD

Måske har du ikke hørt om dem, WOUD. Et af de mest fremadstormende upcoming brands i 2015. Jeg har selv fået æren at lege med dem helt tidligt i processen, jeg har nemlig været stylist på deres første billedserie. Se dem her – og shop hvis du, som jeg forelsker dig. Jeg har selv en svaghed for deres garderobe-møbel og deres lyseblå stol… fordi jeg elsker formen og ikke mindst lyseblå.

woud_blaa_stol
Lyseblå dining stol – se mere her 

woud_sofa
Blå-grå sofa – se mere her

woud_skrivebord
Smart skrivebord med indbygget LED lampe – se mere her

woud-beton-sofabord
Cool beton sofabord – se mere her

woud-graa-pendel
Ultra smuk, grå pendel i oversize størrelse – se mere her

woud_collection

Se meget mere af deres fantatiske kollektion her – http://www.woud.dk/collection/

Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top