skip to Main Content

YELLOWKORNER ÅBNER I KØBENHAVN

Forleden skrev jeg hvor vild jeg er med at kunne købe print til væggen. I dag kan jeg løfte sløret for en skøn nyhed. Det verdenskendte franske kunstfotografikoncept YellowKorner åbner nemlig sit første galleri i København
Jubii mere demokratisk kunst til os, der ikke har en masse penge. Foto: Rasmus Mogensen ‘LIPSII’

 

YellowKorner’s ambition er at demokratisere kunstfotografi ved at gøre værkerne tilgængelige for alle og det gør de ved at producere hvert enkelt artwork i enten 50, 100, 200, 500 eller 5000 udgaver så det bliver det muligt at holde  priserne nede. På den måde, kan de de smukke værker kan nå ud til så mange kunstelskere og samlere som muligt verden over.

Der er kunst til alle stilarter.  Her fra top venstre af: Chak Kit, Jörg Dickamnn, Miguel Vallinas, Aurelien Villette og Olivier Lavielle
YellowKorner præsenterer kunstfotografi af mere end 200 kunstnere, der alle kommer i et begrænset opslag og kommer med et ægthedscertifikat. Værkerne udvælges af en særlig ekspertkomité, som hver især er specialister indenfor fotografiske trends fra 1880 og frem til i dag.
Med navne som Bert Stern, Aurelien Villette og Rasmus Mogensen promoverer YellowKorner nye talenter såvel som etablerede navne indenfor kunstfotografi, som både udstilles online og i over 100 gallerier over hele verdenen, herunder New York, Paris, Barcelona og Tokyo.
Kan du ikke vente til begyndelsen af april,  hvor butikken åbner. Kan du shoppe online her 
Dette indlæg har 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top