YES! MONTANA – det er lige det jeg har ventet på

Jeg har længe følt at Montana var lidt for ”gammelt” til mig og det er jo lidt sært, for jeg er jo ikke ligefrem en vårhare. Men nu har de bedrevet en linje ’Girly Blooming’ som er lige i skabet.

Lilla, lilla, lilla. Jeg kan ikke få nok af den farve – tænk at den også findes på Montana møbler. Det hele er landet på ønskelisten 🙂

Se lige nogle fine nuancer, kender mig bare en lille smule vil man også vide, at jeg elsker farver og gerne pasteller. Jeg har også lige vist kollektionen til min datter på 15 år og hun faldt også helt i svimer over det. Hvis jeg havde råd ville jeg fylde mit hjem med det hele. Tænk at opbevaringsmøbler kan være så cool – farverne er jo SÅ fantastiske

Fantastiske farvekombinationer – hvis jeg havde et højloftet kontor, så det sådan ud … eller vent. NÅR jeg får et højloftet kontor, skal det se sådan ud 🙂

Se lige de skuffer, det er da en genial måde at lege med farverne på

Cool soveværelse – jeg har jo en indre godsejerfrue boende i mig, det er helt klart hende der ejer dette soveværelse

Jeg har længe ledt efter en skænk, der havde noget lyst og let over sig. Her er den jo; perfekt og lige min smag

Sart og alligevel markant i sit farvevalg. Jeg synes den er SÅ pæn

Det er margrethe Odgaard, som står bag farvepaletten til ’Girly Blooming’, som rammer fuldstændig plet i tidens hotteste nuancer. Flot arbejde!

 

MONTANAS EGNE ORDLyse og glade toner som tager dig hele vejen fra florlet romantik – til højtråbende farveglæde. Retningen bestemmer du helt selv. Farverne Rhubarb, Cumin, Mist, Oat og Iris har alle et stænk af dristighed, leg og liv. Ekstravagante cocktails. Farverige kjoler. Sommer hele året. Alle farverne relaterer sig tæt til hinanden og kan kombineres frit på kryds og tværs for

NY KOLLEKTION HVERT ÅRHvert år lancerer Montana en ny kollektion af færdige møbler, der manifesterer det uendelige antal muligheder Montana kan udfoldes i. Montana Selection møbler er alle eksempler på Montana-systemet, der omfatter 36 moduler, 4 dybder og 42 farver

Liv og leg. Jeg er vild med det hele.

Udstil dine ting i et sorbet-farvet skab. Ja, det kan faktisk være rigtig smukt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *